Crescent barnvagnar

Utvecklad, designad och testad i Sverige. Den konstruktör som vill att barnvagnar ska klara de krav som föräldrar och inte minst barn förväntar sig av sin vagn kan inte lämna något åt slumpen. 

Att vårt nordiska klimat påverkar produktens livslängd gör att det också är viktigt att man har förståelse för naturens olika element och de förhållanden som råder just här.

För det regnar faktiskt i Sverige ibland. Eller ganska ofta. Snö och minusgrader tillhör inte heller ovanligheterna. Därför har vi egen forskning och utveckling i Sverige.

Utöver den kunskap om material, ramar och hjul som Crescent samlat på sig under mer än 120 år samarbetar vi bland annat med ingenjörer från Kungliga Tekniska Högskolan. 

För att du ska vara trygg låter vi testa alla våra produkter på oberoende ackrediterade testinstitut såsom SP, Statens Provnings och Forskningsinstitut och internationella SGS. Där säkerställer vi att barnvagnarna verkligen klarar sin uppgift. Sedan är det klart att din barnvagn inte bara ska kännas rätt när det gäller säkerhet och hållbarhet, utan även stämma med din personlighet.

Vi lägger som sagt, stor vikt vid formgivningen vilket hittills resulterat i fyra internationella designpris. Våra modeller har olika uttryck och temperament. Precis som du.