Poppe- Popcorn mannen.

Charlotta Lagerberg-Thunes har gedigen erfarenhet kring socialt arbete med barn, ungdom och vuxna.

Genom mitt engagemang kring barn och värdegrund har jag fått eldsjälpris från bland annat Skandia Idéer för livet för mitt arbete och insatser med barn som riskerar socialt utanförskap.

Jag har även fått författarstipendier från Sveriges författarfond, Sveriges läromedelsförfattares fond samt från Helge Ax:son Johnssons fond.

I mina tidigare erfarenheter har jag arbetat med utsatta människor och med barn inom skola, förskola,montessori, funktionshinder, BRIS och med socialt arbete inom stat och kommun för ungdomar och vuxna.

Som person har jag ett stort engagemang, medkänsla och är full av kreativitet som har fått människor att gå framåt.

Man skapar ett lekfullt lärande som är både roligt, poppigt och färgglatt för färg är också känslornas språk och så blev det för mig. Sagor i en Popcorndal med Poppe och hans vänner  där det händer både spännande, sorgliga, roliga, lyckliga, förvånande, smärtsamma och arga situationer. 

Böckerna gör skillnad i barns vardag. Barnen lär sig hantera både sina egna och andras känslor bättre och leker rollspel med Poppes alla sagor, vilket på sikt ökar deras sociala- och emotionella mognad.

Framförallt lär barnen sig att de har rätt till alla sina känslor och att alla känslor är okej!

/Charlotta Författare