Om oss

Välkommen till Lilla Hjärtat!

Butiken med det stora hjärtat för allt med Baby och Barn samt med kunden i fokus!

Vi har det mesta man kan behöva till en liten bebis från nagelsaxen till barnrumsinredning till de bästa barnvagnarna för promenaden och det som behövs för lek och mysstunden.

Alla våra produkter är noga utvalda och med mycket god kvalite, vi har ett nära samarbete med våra leverantörer för att kunna ge våra kunder det bästa av det bästa.

Vi har nio små hjärtan i vår logga de symboliserar våra älskade barn och även namnet Lilla Hjärtat för våra tankar till barnen.

Lilla Hjärtat är ett nystartat företag för oss, men jag har jobbat i denna bransch i lite mer än 12år och tillsammans med mina FD kollegor drivit en framgångsrik butik. Då jag har ett brinnade intresse för detta så långt tillbaka jag kan minnas och när det kommer till mitt barnvagnsintresse så har det funnits sedan jag fick min första dockvagn. Man kan säga att mitt jobb även är min hobby och fritid.

Vi anser att tillgänglighet är A och O för kunderna och kommer därför att vara tillhands för våra kunder om inte hela dygnet så stora delar av det via mail, facebook och telefon.

Vår inriktning är såklart på barn och baby. Vårt sortiment består av:

Barnvagnar till både resan och till joggingturen eller till shoppingturer.

Barnrumsinredning och möbler för alla.

Barnkläder till den lilla nyfödda bebisen och den lite tuffare tonåringen.

För lekstunden finns det också ett bra sortiment.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till oss!

Jessica, Mirellah, Ada  / Lilla Hjärtat